Våra träningspass

Vi erbjuder stor variation i varje pass. Variation är något vi lever för, och inget pass är det andra likt. Du kommer känna igen övningarna men passen är unika varje gång du kommer.

Vi tränar i små grupper. I Studion är vi max 10 – 12 personer per pass och utomhus är vi max 16 personer per pass. 

När du tränar hos oss blir du blir sedd, får stöttning och coachad och framförallt blir du en i gänget. välkommen till Funktional Life! 

STATION
Ett cirkelpass med övningar på olika stationer

Studion / OUTDOOR

Perfekt pass för dig som vill komma igång med din träning.

Passet är uppbyggt med olika station er och du jobbar runt på varje station i antal sekunder. 

Vi tänker inte så mycket på en speciell muskelgrupp. Träningen stärker dig och ger dig bättre balans, rörlighet och koordination. 

Boka pass

TEAM
Tillsammans blir allt roligare

Outdoor / STUDION

Ett av våra populäraste pass. Funktionell träning med egen kroppsvikt och vikter. TEAM passen är utformade för att göras med två eller flera tränande, som arbetar tillsammans för att slutföra träningspasset.

Vi anpassar passet enligt din förmåga. Så vare sig du är nybörjare eller van motionär, kommer du bli utmanad.

Boka pass

HiiT
Högintensivt och snabbt pass, både i tempo och genomförande

Studion

Övningarnan bygger mycket på egen kroppsvikt men med roddmaskin, Ski Erg och Assault Bike kryddar vi till träningspasset så vi får upp  pulsen regält.

Som alla våra pass har vi anspassningar och kan både minska och öka belastningen. Vi utgår från att alla har en egen nivå och att alla blir lika mycket utmanade oavsett nivå.

Boka pass

BARBELL
Ett pass med kraft och styrka

studion

Passen kommer generellt vara uppbyggt med en teknikdel och en puls del. Här tränar vi både de klassiska olympiska lyften och lyften från styrkelyften. Både ditt tålamod och uthållighet kommer att sättas på prov.

Så helt klart ett av våra mest utmanande pass.

Boka pass

CHIPPER
Med funktionella övningar och hög intensitet får du ett pass som utmanar de flesta.

OUTDOOR / Studion

Ett pass med funktionella övningar och med hög intensitet får du ett pass som utmanar de flesta. 

Är vi i studion används roddmaskin, Ski Erg och Assault Bike för att hålla pulsen uppe.

Boka pass

FAMILY
Träning för både stora och små

Outdoor

Ett cirkelpass som liknar våra stationspassen. Här jobbar du tillsammans med ditt barn i olika övningar och vi lovar att alla kommer bli trötta. 

På ett lekfullt och utmanande sätt får både vuxna och barn träning för hela kroppen. 

Passar alla nivåer. Kostnaden för passet gäller för 1 barn och 1 vuxen. Barn tränar med en vuxen och upp till 17 år kan barn träna på dessa passen. 

Boka pass

Studion

I studion ryms det upp till 12 personer på våra grupptränigspass. Här i Studion har vi även Personlig träning.  
Vi har utrustning för ett funktionellt gym, allt du kan behöva för att träna funktionell träning.  Vi har skivstänger, kettlebells, hantlar, boxar, rodd maskin, Ski Erg, Assualt Bike, ringar, wallball och mycket mer. 

I studion som renoverades 2022 finns två toletter och dusch. 

Outdoor

I villans bortre del av trädgården finns en stor uta med flis som omfamnad av bok och kastanjeträd. En helt magisk inramning och med fälten precis utanför.

Här har vi utomhusträning året om. Med en container full av utrustning kan vi likt som vi har i Studion ha fullt utrustade funktionella träningspass. Utomhus på containern har vi en stor rigg för ännu fler övningar. 

Ett träningspass utomhus är något helt annat och det blir oftast en ökad effekt av endorfiner och massa med feelgood känsla.