Funktional Life

Att skapa en hälsosammare livsstil med fler bättre val i vardagen ger dig per automatik bättre livskvalitet. 

Vårt mål är inte att skapa “Quick fix” utan en varaktig förändring. Vi vet att solen inte alltid skiner på dig 7 dagar i veckan. Vi vet också att livet inte alltid är perfekt. Vårt mål är att hälsa blir en grund i din vardag och inte blir något som känns negativt. Vi vet med erfarenhet att framgång är något man skapar sig på sikt, alltså inte bara en 8 veckors period utan en vecka som är mer lik alla veckans 7 dagar. Vi vet också att det inte är din semester på 2 veckor med hemlagade muffins och varm choklad med grädde som kommer avgöra om du lyckas eller ej. Det som gör att du kommer lyckas är att du gör de mindre bra valen mer sällan och de bättre valen oftare. Det är det vi menar är en hälsosam livsstil. 

Vi jobbar med professionella verktyg som Nutrition Data för din planering av kost och träning, samt  Inbody för att få en blick på din insida. Allt för att skapa dig eller ditt företag en medvetenhet och förståelse för var du/ni står i för hälsostatus just nu. Med medvetenhet skapar vi förutsättningar för dig att få en hälsosammare livsstil. Det handlar inte om pekpinnar och måsten för att få till en hälsosammare livsstil. Det handlar om att ha de rätta nycklarna och verktygen. 

 

Om oss

Startskottet till det som idag har blivit Funktional Life började för ungefär för 7 år sedan. Då vi båda var mitt i att få ihop våra liv med både arbete och små barn. Tanken var att kunna erbjuda funktionell träning till motionären på deras nivå. Vårt mål är att få fler att välja hälsa som livsstil. Att få tillgång till träning på sina villkor och inte i vara tvungen att anpassa sig efter den träning som vanligtvis erbjuds.

Hos Funktional Life behöver man inte anpassa sig till det som erbjuds utan vi anpassar oss till motionären. Vi strävar hela tiden efter att sänka tröskeln till att komma igång med sin träning. För oss är träning något som man skall längta till.