Personlig träning
och rådgivning

I Studion erbjuder vi Personlig träning med magisk utsikt! Med utbildade och licensierade personlig tränare som hjälper dig att nå dina mål. Här kan du fokusera på just din träningen utan att bli störd av någon eller något annat. Här blir fokus på just dig och din träning. Tillsammans sätter vi mål som är nåbara och som är anpassade till just dig. 

Personlig träning

Ibland behöver man hjälp att nå sina mål. Ditt mål kan vara allt från att gå ner 5 kilo, orka springa 3 km, göra en armhävning, orka spela fotboll med ditt barn eller barnbarn. Målet behöver inte alltid vara sky high och orimligt. Du behöver en bra strategi för att komma fram till ditt slutmål. Bara viljan och målet finns där så kommer vi guida dig till just ditt mål! Hur litet eller stort det än må vara. 

Första mötet är alltid kostnadsfritt. Här fokuserar och analyserar vi just på dig för att optimera resultatet för din träning. Första mötet ger en bild för hur vi skall ta oss vidare för att nå just ditt mål. 

 

Kostrådgivning

För att du skall nå ditt mål måste du veta hur du skall äta. Visste du att 70 % av ditt resultat kommer ifrån hur du äter? För många är kosten förknippat med krångliga dieter där man mer eller mindre bara skapar ångest och förvirring. Och det tycker vi helt klart är värdelöst. Det är dags att vi avdramatiserar det hela! Låt oss hjälpa dig att ge dig de rätta nycklarna och verktygen om hur du skall lyckas! 

InBody – vet du vad
din kropp består av?

Muskler – fett – vatten

Med hjälp av InBody scanning mäter du din kroppssammansättning väldigt detaljerat. Genom att se din kroppssammansättning kommer vi få en tydlig bild att utgå ifrån. Med denna scanning får vi fram hur din kropp ser ut inuti.
En selfie på insidan av din kropp, Scanningen ger en väldigt tydlig bild av kroppen och dess kärnkomponenter – fett, protein, mineraler och vatten. Den beskriver din vikt mer exakt och ger en bättre inblick i din allmänna hälsa.

Kontakta oss