FUNKTIONAL TRAINING 
Funktionell träning
i grupp

Träningspassen är högintensiv träning med funktionella övningar där du använder din egna kroppsvikt eller lättare belastning.

Alla övningar är noga utvalda för att kunna ge alternativ och skalningar till övningen, allt för att kunna anpassa träningen till just din nivå.

Träningspassen är för både personer som är vana att träna samt den som är ny. Här är inget pass de andra likt. Du blir både utmanad och överraskad! 

Alla träningspass hålls utomhus. 


FUNKTIONELL TRÄNING ÄR PRECIS SOM DET LÅTER – FUNKTIONELL

Träningen hjälper dig att klara av allt från den dagliga sysslorna till att hålla ut de dagar då jobbet kräver sitt.

Träningen varieras med både övningar som utför med din egna kroppsvikt till lättare belastning. 

DU TRÄNAR EFTER DIN EGNA FÖRMÅGA

För oss är det viktigt att du tränar efter dina egna förutsättningar och din egna förmåga.

Du tränar för dig själv och inte för någon annan. Vi kommer att anpassa träningen så att du utmanas och utvecklas där du är idag

TA DIN TRÄNING TILL EN NY NIVÅ

En personlig trängare kan hjälpa dig med ett träningsupplägg allt igen att komma igång med regelbunden träning till att anpassa träningen inför en större utmaning. 

Boka in en personlig träning för att ta din träning till en ny nivå eller för att komma igång och hitta bra rutiner.

PERSONLIG TRÄNING

Ta hjälp av en personlig trängare för att komma igång med din egna träning. En personlig tränare ser till så att du får rätt utmaning och kan hitta ett bra upplägg för träningen. 

Boka en första möte och gå igenom vad ditt mål är med träning, hur du vill utvecklas och vad det är för typ av träning du tycker om. 

En personlig trängare kan hjälpa dig med ett träningsupplägg allt igen att komma igång med regelbunden träning till att anpassa träningen inför en större utmaning.