Funktional STATION – Cirkelpass med övningar på stationer 

Pass perfekt för dig som vill komma igång med din träning. Här håller vi oss till grundövningar och jobbar i stationer med olika övningar.

Vi tänker inte så mycket på en speciell muskel. Utan här tänker vi på träning för din styrka, rörlighet, balans och koordination för att klara av belastningar inom vardagen och andra idrotter


Funktional TRAINING – Växlande, roligt och högintensivt

Här har vi övningar som stärker dig i dina rörelser. Vi tänker inte så mycket på en speciell muskel. Utan här tänker vi på träning för din styrka, rörlighet, balans och koordination för att klara av belastningar inom vardagen och andra idrotter.

Vare sig du är nybörjare eller van motionär, kommer du bli utmanad. Vi kommer göra allt vi kan för att utmana dig där du står och går just idag. Så att du kan bli den bästa version av just dig!


Funktional TEAM – tillsammans blir allt roligare.

Ett av våra populäraste pass. Funktionell träning med egen kroppsvikt och vikter. TEAM passen är utformade för att göras med två eller flera tränande, som arbetar tillsammans för att slutföra träningspasset.

Vi anpassar passet enligt din förmåga. Så vare sig du är nybörjare eller van motionär, kommer du bli utmanad


Funktional BARBELL – ett pass med kraft och styrka

För dig som vill komma igång med skivstångsträning.

Passen kommer generellt vara uppbyggt med en teknikdel och en puls del. Här tränar vi både de klassiska olympiska lyften och lyften från styrkelyften. Både ditt tålamod och uthållighet kommer att sättas på prov.

Så helt klart ett av våra mest utmanande pass.


Funktional CORE Flow – med fokus på att stärka kroppens kärna

Det här passet är ett träningspass med mjukare rörelser. Ett effektivt träningspass på 45  minuter där vi arbetar mycket med vår egna kroppsvikt. 

Här fokuserar vi på att stärka bål, rygg och sätesmuskeln som gör att du känner dig stark i vardagen.   

Funktional FAMILY – träning för stora och små

Ett cirkelpass som liknar våra stationspassen. Här jobbar du tillsammans med ditt barn i olika övningar. Både förälder och barn jobbar tillsammans i olika stationer och vi lovar att alla kommer bli trötta. 

På ett lekfullt och utmanande sätt får både vuxna och barn träning för hela kroppen. 

Passar alla nivåer. 

Kostnaden för passet gäller för 1 barn och 1 vuxen.

Barn tränar med en vuxen och upp till 17 år kan barn träna på dessa passen.  

Studion

Containern