Ät dig i form
och skapa 
Balans i 
vardagen

För att du ska nå ditt mål måste du veta hur du skall äta och vad du ska äta. Visste du att 70% av ditt resultat kommer ifrån hur du äter? 

Med rätt nycklar och verktyg kommer du att lyckas

Inga krångliga dieter som skapar stress och ångest. Här arbetar vi med rådgivning och vägledning. Små steg och enklare val gör det lättare för dig att lyckas.  

Ha koll på
vad du äter och gör fler
bra val 

Genom kartläggning av din kost kan vi vägleda dig till fler rätta val och få bättre kolla på vad du äter, vad du ska äta och när du ska äta. 

ÄTA MIG I
FORM? 

Du har säkert hamnat på denna sida för att du i desperation söker efter ett enkelt och snabbt sätt att tappa kilo och komma i form. Desperationen kan du behålla, för den ger dig drivkraft och bränsle för att nå till ditt mål. Du kommer dock inte få någon 6 veckors ”diet” för att nå ditt mål. Här tror vi inte på kvick fix utan vi tror på hållbar hälsa och resultat som håller   livet ut.  
KUNSKAP ÄR NYCKELN

Vi ser viktminskning som en produkt av sunda val i kombination med daglig träning än som ett mål i sig själv. Det gör processen mycket mer positiv. En del av processen är också för dig som känner sig förvirrad över de många kosttips som finns tillgängliga idag. Vi tvättar helt enkelt bort alla osanningar om kost och kosttips. Medvetenhet skapar förutsättningarna för att du skall lyckas och det är det verktyget vi vill ge dig.KONTINUM TÄNKET 

Målet är att skapa en varaktig förändring. En av de avgörande parametrarna i vårt upplägg är inte att ditt liv måste vara perfekt varje dag för att det ska lyckas. Vårt mål är att hälsa blir en grund i din vardag och inte något som känns som något negativt. Målet är heller inte att det blir ett projekt som bara kan lyckas när solen skiner och allt känns bra. Det som ger en framgång och förändring på lång sikt är att den nya livsstilen blir din vardag 7 dagar i veckan och inte en period på 8 veckor.  


PRIVATPERSON

Är du redo att skapa förändring som varar på lång sikt? Då är det på knappen nedan du skall klicka på. Vi ger dig den kunskap och nycklar till att ta fler rätta val än du någonsin gjort innan. 

FÖRETAGSKUND

Vi har en bred kunskap om att skapa företagshälsa. Läs mer om det genom att klicka dig vidare på knappen nedan. Vi skapar företagshälsa på ett lite annorlunda sätt, jämfört med många andra.